Emaljering – når dit badekar skal skinne igen

By:

Overvejer du at skille dig af med dit gamle slidte badekar? Så bør du i stedet overveje at få det renoveret.

Hvorfor skal jeg beholde badekarret?

Måske synes du at det virker som en dårlig idé at lade badekarret stå og fylde i dit badeværelse – især hvis du ikke selv er til lange, varme karbade. Men der kan være rigtig mange fordele ved at kunne præsentere en bolig med badekar i eget badeværelse.

Denne type bolig er nemlig særligt efterspurgt på det danske bolig marked, i særdeleshed blandt de yngre børnefamilier. Et badekar er nemlig ganske uvurderligt når man har små børn. Derfor vil du opleve at dit badekar er et aktiv for din bolig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. Og af samme grund bør du lade badekarret renovere i stedet for at smide det ud.

Hvem kan renovere et gammelt badekar?

Renovering af badekar foregår ved en proces som kaldes emaljering, hvor en ny emalje påføres badekarrets inderside. Selve proceduren minder meget om en autolakering – en opgave du altid vil overlade til de professionelle.

Dette er således også tilfældet med emaljering af badekar. Du bør altid få fat på en dygtig badekarsmaler som kan løse opgaven til perfektion, ved hjælp af de rette remedier og materialer. I hvert fald hvis du ønsker dit et smukt og holdbart resultat i form af et skinnende badekar som kan holde sig lækkert i mange år.

Find din lokale badekarsmaler i København

Hvis du er bosat i det københavnske eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler. Emaljespecialisten har mange års erfaring med at male badekar, og vil med sikkerhed kunne få dit gamle badekar til at stå som nyt. Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for en pris på renovering af badekar via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

Posted in: emaljering