Få et flottere trægulv med en gulvafhøvling i Sabro

By:

Er dit trægulv slidt og trist i overfladen, og bærer det præg af omfattende slitage? Er der skader, som virker dybe og som skæmmer trægulvet i en grad, så du overvejer at skifte det ud? Så bør du måske i stedet overveje en grundig gulvafslibning eller måske en gulvafhøvling.

Hvornår skal jeg vælge en gulvafhøvling?

Hvis dit trægulv kun har overfladiske skader som for eksempel knap så dybe ridser og skrammer, slidspor fra nedtrådt støv og skidt samt eventuelle plamager hvor træværket er bleget af solens stråler, kan en gulvafslibning fungere ganske fortrinligt.

Men hvis du for eksempel har et gammelt fernisgulv, som du gerne vil transformere til et mere naturligt look, et gulv, som er bulet og ujævnt som følge af en vandskade (og hvor du gerne vil udligne niveau forskellene) eller måske et trægulv, som er fyldt med rester af lim fra linoleum – så skal der krassere midler i brug. Såfremt dit trægulv ellers er intakt og massivt, og har en vis tykkelse, vil en gulvafhøvling sikkert kunne klare paragrafferne.

Hvad sker der ved en gulvafhøvling?

Når du vælger en gulvafhøvling, vil din gulvmand ”skrælle” et lagt af overfladen på plankerne eller brædderne. Dette foregår ved hjælp af en maskine, somer forsynet med en valse påmonteret skarpe knive. Det er vigtigt, at du overlader denne opgave til en professionel gulvmand, idet du som lægperson slet ikke har hverken forudsætningerne eller håndelaget til denne opgave, og kan komme til at forrette uoprettelig skade på træværket. Efter en gulvafhøvling er det tid til en afsluttende gulvafslibning, som efterlader træet glat og parat til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling.

En dygtig gulvmand vil kunne tilbyde råd og vejledning desangående, så du er sikker på at vælge den rette form for behandling. Hos gkservice.dk kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på behandling af dit trægulv.