Få hjælp fra en dygtig gulvsliber når trægulvet skal shines op

By:

Er trægulvet i din bolig blevet så slidt at du overvejer at skifte det ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig langt fra sikkert at det er nødvendigt at skrotte gulvet. I stedet kan du med hjælp fra en dygtig gulvsliber renovere gulvet så det atter bliver flot og skinnende.

Hvad laver en gulvsliber?

En gulvsliber er en faglært håndværker som har specialiseret sig inden for afslibning af gulve og afhøvling af gulve samt efterbehandling af trægulve.

Når dit gamle trægulv har nået et stadie af slitage hvor du ikke længere kan få det til at skinne uanset hvor meget du end skrubber og skurer er det kune en gulvsliber som kan genskabe den smukke overflade. Dette gøres ved hjælp af en særlig maskine til gulvafslibning, påmonteret en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. Denne slibe rondel er forsynet med sandpapir i varierende korn størrelser.

Ved den første afslibning fjernes på effektiv vis de grimme overfladiske skønhedspletter, og diverse ridser og småskrammer i træværket udlignes. Dernæst efterslibes med fint sandpapir så at gulvet bliver ganske glat. En dygtig gulvsliber vil kunne komme helt ud langs panelerne og ind i krogene således at resultatet af denne gulvslibning bliver smukt og ensartet.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionel gulvslibning vil kunne gøre for dit trægulv. Og med den rette efterbehandling vil gulvet atter fremstå smukt, stærkt og skinnende.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren gulvsliber?

Er du bosat i det københavnske og har du brug for hjælp til afslibning af gulve i dit hus eller i din lejlighed kan du med fordel vælge DBF Gulvservice. DBF Gulvservice har over tyve års erfaring med alle former for gulvservice, her under gulvslibning og efterbehandling af trægulve. Find din gulvsliber på gulvafslibning-priser.dk

Posted in: Gulvsliber