Firmajulefrokost i Aarhus

19 august 2019 Pernille Skovgaard
Firmajulefrokost i Aarhus

Julen er hjerternes tid – og den søde juletid byder på talrige arrangementer, hvor vi netop kan mødes hjerteligt med kær familie, nære venner og gode kollegaer.

Sidstnævnte er særligt vigtig – vores kollegaer ser vi mange timer hver eneste dag, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at den gode kollegiale relation er helt central for et godt arbejdsmiljø – ligesom et godt arbejdsmiljø i de fleste tilfælde er forudsætningen for en høj livskvalitet.

Når du afholder eller deltager i firmafester, er der mulighed for samvær med dine kollegaer på en helt anden måde end i det daglige – og det er særdeles gavnligt for den generelle trivsel. At lære hinanden at kende på personligt plan kan også være givtigt for det interne samarbejde, ligesom det kan udviske et uhensigtsmæssigt stort skel mellem medarbejder og chef.

At kunne læne sig tilbage, tale løssluppent og frit, grine og skåle – alt imens man forkæles med julemad i højeste kvalitet og særligt udvalgte drikkevarer, det lyder slet ikke dårligt, vel?

Lad trygt Turbinehallen lægge rammer til jeres julefrokost i Aarhus. Turbinehallen er den helt perfekte location, og med plads til op til 400 siddende gæster kan også store virksomheder være med!

Turbinehallen har et helt hold af habile og rutinerede kokke, der hjælper med at sammenflette en julemenu i særklasse, og hvis der forelægger særlige ønsker hvad oppyntning og anden dekoration angår, tal da blot med gruppen af kyndige eventmagere – de står klar til at inspirere og eksekvere. 

Har I et ønske om at afholde julefrokosten i andre lokaler – måske på jeres arbejdsplads – står Turbinehallen med glæde for maden, hvad enten I ønsker buffet eller gourmet, og den leveres lige til døren. I skal altså ikke bruge kræfter på noget som helst andet end at holde et brag af en fest!

Kontakt Turbinehallen idag og book jeres arrangement – så kan I godt begynde at glæde jer!

 

Flere nyheder