Glidecreme for bedre anal og vaginal sex

By:

God sex bør køre som smurt. Ellers kan det hurtigt blive en øm affære. Og selv om du måske er vant til, at det hele fungerer til punkt og prikke, når det kommer til gnidningsfri sex, kan der sagtens være dage, hvor man kan få brug for lidt ekstra hjælp.

Der er rigtig mange faktorer som spiller ind og har indflydelse på, hvor fugtig man bliver forneden. Hormonelle forandringer i forbindelse med den månedlige cyklus, graviditet eller menopause har meget at sige. Sygdom og medicinering kan være i spil, og selv visse diæter kan påvirke balancen. Og så er det heldigt, at der findes mange forskellige typer glidecreme, du kan tage til hjælp i disse perioder.

Skal jeg vælge vandbaseret eller siliconebaseret glidecreme?

Som hovedregel kan man sige, at hvis du er usikker på, hvilken type glidecreme, du skal vælge, bør du gå med en neutral, vandbaseret variant. Dette er den mest naturlige form for glidecreme, du kan få. Fordelen ved vandbaseret glidecreme er, at du uden risiko kan bruge den sammen med kondomer og sexlegetøj, som er fremstillet af silicone, latex, gummi eller plastic, uden at du behøver at være nervøs for, at glidecremens ingredienser reagerer med nogen af delene.

Ulempen ved vandbaseret glidecreme, er, at den opsuges af huden, og derfor kan blive noget klistret. Dette gør, at den ikke er nær så velegnet til anal sex som siliconebaseret glidecreme. Den siliconebaserede glidecreme er samtidig drøj i brug, da den ikke opsuges i huden – og så klistrer den ikke. Anvend siliconebaseret glidecreme, hvis du ønsker det optimale glid.

Køb din glidecreme online

Ud over de to forskellige basis varianter af glidecreme, kan du også få glidecreme, som har varmende eller kølende effekt, og med eller uden særlige opstemmende aroma stoffer. Du kan finde et bredt udvalg af glidecreme i høj kvalitet på https://www.belugi.dk/apotek-til-bedre-sex/apotek-til-bedre-sex/glidecreme 

Posted in: glidecreme