Hvad er en vibrator – og er den kun til hende?

By:

En vibrator er et sexlegetøj, der har ry for kun at være til kvinden. Men vi har spurgt belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj, om det nu også kan være rigtigt. Og her er svaret nej. Vibratoren kan bestemt også bruges til at pirre manden, og det er derfor et legetøj, der egner sig til både ham, hende og dem.

Vibrator – onani eller parleg?

Vibratoren kan naturligvis anvendes til onani, og mange kvinder finder fuld tilfredsstillelse ved dette. Men den kan også bruges til parleg, hvor vibratoren kan anvendes til forspil eller til gensidig onani; lad din partner se dig onanere med din vibrator, og se hvor ophidset du kan gøre ham. 

Vil I tage skridtet videre, så kan vibratoren også bruges til anal stimulation – og her er det en fordel, at vibratoren ofte er lille af størrelse. Brug masser af glidecreme, hvis I ikke har leget med anal stimulation før, og vær desuden opmærksom på, at anal leg bestemt ikke kun er for hende; manden kan i den grad også blive stimuleret og ophidset over den form for stimulation.

Hvis du vil købe en vibrator, der med sikkerhed er populær, så gå efter mærkerne LELO, We-Vibe, Satisfyer, Womanizer og Jimmy Jane – du finder dem allesammen hos Belugi, hvor du også får prisgaranti.

Posted in: sexlegetøj