Hvilke møbler skal du vælge til dit nye hus?

By:

Er du lige flyttet i en ny bolig, og mangler du nogle møbler til at fylde rummene ud? Dansk design er altid at foretrække, hvis du har råd – og vi har fundet tre gode forslag til dig. 

Når du skal væge møbler til huset, er det vigtigt, at du ikke udelukkende kigger på det æstetiske udtryk, men at du også holder komforten for øje. For én ting er flotte møbler, en anden ting er møbler, der er gode at sidde i – med de møbler vi foreslår nedenfor, får du begge dele.

3 gode sofaer

Mangler du en sofa, kan du med fordel tage et kig på Bolia. Om end det ikke er en gammel og traditionsrig dansk møbelproducent, får du alligevel alt, hvad hjertet begærer af godt design og høj komfort.

Særligt Scandinaviaserien vinder stor ros hos brugerne, og det skyldes, at den har en suveræn siddekomfort, og at den samtidig er til at komme til for penge. Det gode ved Bolia er også, at du har stor medbestemmelse – du kan nemlig ofte selv vælge mellem flere forskellige stoffer og ben.

Vil du ofre lidt flere penge på en sofa, kan du med fordel tage et kig på Poeten af Finn Juhl. Her snakker vi naturligvis en helt anden prisklasse end hos Bolia, men så får du også en sofa med håndsyet betræk.

Sidst men ikke mindst kan du tage et kig forbi Hay, der er endnu et bevis på, at moderne dansk design stadig kan noget. Her er sofaen Pandarine er godt bud til dit nye hjem, og du vil med sikkerhed trives med at slænge dig i den sammen med familien.

Modsat Finn Juhl og i stil med Bolia, er møblerne fra Hay også til at komme til for almindelige penge, så du også kan handle, selvom du ikke er millionær endnu.