Lad dit lokale malerfirma i København forestå renovering af dine vægge

By:

Er du blandt de heldige, som besidder en lækker lejlighed eller måske et af de eftertragtede byhuse i København? Så er du sikkert interesseret i at passe rigtig godt på boligen. København er stadig den mest eftertragtede og attraktive del af landet at bo i. Alting er lige rundt om hjørnet – kultur, natur, strand og byliv. Og arbejder man i hovedstadsområdet, sparer man sig selv for timevis af pendling, hvis man vælger at bosætte sig tæt på jobbet.

Hvor ofte skal jeg male væggene i min bolig?

Uanset din boligs størrelse eller disposition er det med jævne mellemrum nødvendigt med en mere eller mindre omfattende renovering. Som minimum skal du sørge for at gulvene bliver slebet og efterbehandlet når de begynder at udvise tegn på slitage, og at vægge, lofter og træværk bliver malet når malingen begynder at skalle af, falme eller gulne.

Det er ikke sikkert at du selv lægger mærke til dette forfald da det typisk sker hen over en længere årrække. Men hvis du fjerner billeder, som igennem mange år har hængt det samme sted på væggen, vil det fremstå tydeligt. Der hvor væggen har været beskyttet af billedet vil farven være klarere og mere ensartet. Og der hvor væggen har været udsat for mados og røg samt solens skarpe uv stråler vil malingen være nusset i overfladen.

Hvid maling vil gulne som følge af solfalming, og pigmenteret maling bleges. Partikler fra luft forurening vil sætte sig i malingens overflade så den bliver snavset og misfarvet. Og så ved du at det er på tide at male væggene.

Få professionel hjælp til indvendig maling af boligen hos dit malerfirma i København

Du kan med fordel overlade opgaven med maling af vægge, lofter og indvendigt træværk til din lokale afdeling af det landsdækkende firma Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk