Med et akustikloft kan du skabe en bedre atmosfære i din café

20 juni 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Det er utroligt hyggeligt at mødes med venner og familie på en café for at snakke og slappe af over en kop kaffe. Men det kræver dog, at omgivelserne er netop det – hyggelige.

Noget, der kan være med til at ødelægge en café-oplevelse er, hvis der er alt for meget støj og larm i rummet. Kombinationen af stemmer, musik og kaffemaskiner kan blive for meget, og der er ikke noget hyggeligt ved, at man ikke kan høre, hvad hinanden siger.

Det er her, at et akustikloft kan være en relevant mulighed i landets cafeer. Arbejder du i eller ejer du din egen café, så ved du, hvor hurtigt lydniveauet kan stige, særligt hvis akustikken i rummet i forvejen er dårlig.

Det retter et akustikloft op på ved at absorbere og dæmpe lydbølgerne, så det bliver mere behageligt at opholde sig i rummet.

akustikloft

Sådan virker et akustikloft i din café

Lyd kommer i bølger, og møder de en blank flade som fx en væg eller et loft, så bliver de kastet tilbage igen. Det kan være med til at skabe et inferno af lyd i cafeen.

Omvendt vil flader med tekstur som fx tæpper og gardiner absorbere og dæmpe lyden. Et akustikloft virker lidt på samme måde, men er en mere diskret og hygiejnisk løsning.

Med et akustikloft kan du altså skabe en bedre atmosfære, uden at det går ud over indretningen i cafeen.

Læs mere om løsningen nu

Det er utroligt vigtigt for cafeens overlevelse, at kunderne har en god oplevelse. Med en investering i et akustikloft er også en investering i medarbejderne, der så vil have en bedre arbejdsplads.

Du kan allerede nu blive klogere på løsningen om et akustikloft, høre hvordan det har hjulpet andre og få en idé om prislejet. Klik her for at læse mere om løsningen nu.

Flere nyheder