Nyd udsigten fra din dobbelte terrassedør

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Måske er det endda noget, som du gør tit og ofte: Du sætter dig ved et vindue ud til haven og kigger ud på dyrelivet, der kigger forbi, om det er fuglene, der tager et bad i fuglebadet, spiser lidt mad i fuglehuset; eller man observerer en ræv, der kigger forbi, mens et egern render op og ned ad træerne.

Måske er det mere en gård, man har udsigt til fra ens lejlighed, eller man kan se videre fra ens have og videre ud til vejen, hvor man kan lide at se bilerne drøne forbi og se, om der er nogle, man kan genkende på de samme tidspunkter, og om der kommer nye til.

Men hvis man ligefrem har dobbelte terrassedøre derhjemme, så kan man vælge en med ruder fra top til bund, så man kan se direkte ned på jorden og op i luften, så man får det bedre og fulde udsyn til til haven.

Den dobbelte terrassedør giver så meget til hjemmet

Det er jo ikke os alle, der har en havestue, hvor vi kan have de store glaspartier til at kigge rundt i haven fra flere vinkler, men selv her kan man også gøre brug af en dobbelt terrassedør, der vil passe perfekt ind.

Men hvis man nu ikke har denne udestue, så kan en dobbelt terrassedør næsten gøre ud for det, for så kan man sætte sig tæt på og måske lidt tæt på gulvet i lavsænket lænestol eller en gyngestol og kigge ud.

Man kan så tage en bog med frem, så man er tålmodig og kan se meget af det, der foregår ude i ens have, eller hvor denne terrassedør ellers vender ud til.

Det bliver måske endda ren terapi for en, hvor man kobler af fra det elektroniske og kommer tættere på naturen – uden man decideret skal ud i den.

Flere nyheder