Pynt hjemmet op med flotte plakater, wallstickers mm.

21 januar 2021 Tina Høy

Det er ikke kun i en corona-tid, vi befinder os meget i hjemmet. Vi tilbringer rigtig meget tid i vores stue, køkken, soveværelse, badeværelse – og entreen er det første og sidste, vi ser hver dag.

Hvis du har tomme vægge, eller du har noget hængende, som du har fået forærende eller bare har, fordi du ikke havde andet, er der mulighed for at friske hjemmet gevaldigt op og skabe opmærksomhed om noget, du kan lide, med Sohu-shops plakater mm. på sohu-shop.dk. Du kan vælge ramme med det samme, så det er klar til at blive hængt op, når det kommer hjem til dig. 

Sjove eller kloge citater

Det er meget populært med tekster i øjeblikket, og du kan fx se på Sohu-shops plakater under “Citater” og finde citater som “If you can dream it, you can do it” og “Livet forstås baglæns, men må leves forlæns” sat op på en grafisk flot måde.

Wallstickers er bogstaver, du ret nemt kan sætte op på din væg, og her kan du også finde gode citater, som alle, der besøger dig, helt sikkert vil standse op og læse. Under menuen Wallstickers kan du lade dig inspirere af de forskellige rum – hvad giver dig positive associationer i køkkenet, hvad får dig til at smile i stuen, og hvad passer godt til soveværelset?

Fantatiske fototapeter i stedet for malerier

Du kan også vælge fototapeter, som er fantastisk flotte til fx én væg. Ofte kan et fototapet fungere godt i stedet for malerier og andre farver til rummet. Du kan vælge mellem en masse temaer som træer, dyr, kunst, abstrakt – eller forestil dig en kæmpe mælkebøttes hvide frø, der bliver taget af vinden.  

Vægdekorationer som plakater er også en ideel gave til folk i alle aldre. Fx vil et mindre barn blive lykkelig, hvis du finder den rigtige figur fra Disney eller Pixar eller biler, vilde dyr osv. Se Sohu-shops plakater

 

Flere nyheder